Бомба: Бабичка оправя брадъра Христо Живков!

0
565

Христо Живков върти любов с много по-голяма жена!

Актьорът Христо Живков, когото наблюдаваме във „ВИП Брадър“, е обвързан. Любимата му обаче е с шокираща възраст, тъй като 41-годишният Ицо е влюбен в 57-годишната Виргиния Захариева, пише в. „Таблоид“.

Психоложката, която е и писателка, пленила сърцето на Христо преди 10 години. Тогава двамата се видели на купон в София и любовта им мигновено пламнала. Не след дълго те и заживели заедно.

Христо Живков се води като красавеца на Къщата. Той е считан за символ в това отношение. Много са жените, които сами му се предлагат, но очевидно актьорът гледа не само физиката на жената, а и интелекта.

Христо Живков е във връзка с Виргиния Захариева
Христо Живков е във връзка с Виргиния Захариева

Той е може би най-желаният ерген в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“. Деси Цонева от самото начало му се предложи, но той не прие да спи с нея в едно легло.



Връзката на Христо с Виргиния била изключително специална. Двамата осъзнавали, че няма как да бъдат вечно заедно, защото в един момент той ще поиска семейство, но пък затова живеели като бохеми и се радвали на всеки миг.

За Христо Живков се говори, че е имал прекалено много жени в леглото си. Дори самата Моника Белучи е спрягана за негова бивша любовница.

Тъй като е работил със звезда от ранга на Мел Гибсън, Ицо осъзнавал, че на него му трябва жена, която да му бъде муза, а не просто украшение. Затова бил луд по Захариева.

Според слуховете, Христо Живков преди време е поискал дори да се ожени за писателката, но тя му отказала. На нея й било ясно, че с мъж, който е с 16 години по-млад от нея, не може да се създаде нещо вечно.

И все пак тяхната любов е оцеляла цели 10 години, което говори, че не е случайна. Единственото, което помрачава тяхното щастие, е жестоката истина, че няма как да имат деца, а Христо Живков най-вероятно ще поиска такива един ден.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.