Борислав Комсийски смачка Емануела, краят дойде!

0
447

Емануела и Боби вече нямат нищо помежду си, освен може би леко приятелство!

Единствената любовна история във „ВИП Брадър 2016“ се разби на парчета. Борислав Комсийски и Емануела вече не са потенциални гаджета, а просто хора с положително настроение един към друг.

Снощи, по време на излъчения запис от Къщата, се видя как Боби се отрича от певицата и се разграничава от нея. Причините обаче изглеждат доста унизителни за фолк дивата.

Оказва се, че бизнесменът не иска Емануела заради децата й. Той желае жена, с която да сформира семейство, а не която вече има такова.

Емануела и Борислав няма да имат връзка
Емануела и Борислав няма да имат връзка

Освен това е ясно отдавна, че Борислав не си пада по чалгата, което е пречка за негова сериозна връзка с Емануела. Той никога не е стъпвал в дискотека, където се пуска такава музика.



Според повечето хора в Къщата, Емануела се опитва да привлече Боби в лагера им с Миглена Ангелова. Това обаче вече изглежда невъзможно, тъй като самият Комсийски се отказа от евентуална бъдеща любов с певицата.

Кака Лара дори изрази мнение, че фолк дивата е манипулирана от Меги, която я е променила коренно по време на тяхното приятелство. Те са отделени постоянно в единия ъгъл и не разговарят с останалите.

Боби по принцип си търси жена за семейство, тъй като е вече на 38 г. Точно това обаче го отблъсква в изпълнителката на „Таралеж“ – че тя вече е била омъжена цели два пъти и има две деца.

Самата фолк дива също каза на няколко пъти на Борислав, че вече не го иска за гадже, но действията й показват друго. Тя се върна в леглото му, въпреки че уж вече не искаше да спи с него.

По всичко личи, че и този сезон на „ВИП Брадър“ няма да видим зародила се вътре любов. Нещо, което разочарова много зрители, тъй като сякаш всяка година ВИП-овете се пазят да не се изложат с нещо.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.