Домакиня има доказателство за съществуването на феи?

0
450

Британка твърди, че разполага с неопровержимо доказателство за съществуването на легендарните феи, известни на всички от детските приказки

37-годишната Люси заявява, че камерата ѝ за видеонаблюдение е успяла да заснеме представител на загадъчните феи, озовал се изненадващо пред нейния обектив.

Историята се разиграва в края на октомври тази година, когато една вечер около полунощ Люси е разбудена от пронизителен шум, идващ от улицата, подобен на шума, издаван от двигател на мотоциклет, последван от силен трясък в един от прозорците на къщата ѝ.

феи
Британка твърди, че разполага с неопровержимо доказателство за съществуването на легендарните феи, известни на всички от детските приказки

Изплашената жена решава, че това е работа на хулигани, след което незабавно проверява току-що заснетото от поставената камера за видеонаблюдение, за да потвърди първоначалните си предположения. Изумлението ѝ обаче е огромно, след като вижда на екрана някакво мистериозно летящо същество с миниатюрни размери, което според нея е представител на известните от легендите феи, в чието съществуване тя до този момент не вярва.

„Създанието, което видях, не беше пеперуда или нещо друго познато, а приличаше на известната фея Дин-Дин. Притежавам здрав разум и се отнасям скептично към идеята за съществуването на свръхестествени същества. Не бих повярвала във феи, ако не бях видяла една от тях с очите си“, завява Люси.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.