Това разкритие за Анелия предизвика огромен шок!

0
587

Анелия шокира мнозина с онова, което е била преди години!

Фолк дивата Анелия винаги е умеела да печели хората на своя страна. Това, което стана ясно за нея обаче, може да шокира всекиго.

Всъщност Ани е била за първи път интимна с мъж чак на 20-годишна възраст. Този мъж не е бил кой да е, а бившият й вече съпруг.

Коко Динев е бил този, който открехнал вратата на любовта за Анелия. Той я въвел в света на греха, където тя и до днес се чувства отлично.

Анелия
Анелия

Именно затова не е изобщо случайно, че изпълнителката на „Обичай ме“ във всички интервюта тръби, че Коко е единственият мъж, когото някога е обичала.



„Няма друг човек, към когото да съм изпитвала такава любов. С Коко бяхме много близки и в резултат ни остана нещо прекрасно (Ивон).“ – разправя навсякъде фолк дивата.

Анелия се запознава с Динев покрай Милко Калайджиев. Последният въвежда Ани в попфолк средите, но не се възползва от това, както се говори.

Певицата е била напълно невинна до запознанството си с футболния бос. Това е и причината той веднага да я пожелае за съпруга.

Двамата се венчаха само месеци след началото на връзката си, което говори красноречиво за чувствата им. Дъщеря им пък се появи в края на 2003 г., само година след запознанството им.

Говори се отдавна, че бракът им е пропаднал заради изневери на Коко. Бизнесменът не успявал да издържи на изкушенията и от време на време кръшвал на красивата си жена.

Освен това Анелия станала по-избухлива с възрастта. Започнала да държи сметка на мъжа си и това го отблъснало.

Днес собственикът на „Кошарите“ вече има ново семейство. То е с друга фолк певица – Емилия, от която има две деца.

Ани и Еми дълго време бяха във вражда, но от известно време изглеждат така, сякаш са заровили томахавката. Така и не стана ясно защо двете бяха във война, при положение че Емилия се залюби с Коко чак след развода му.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.