Жана Бергендорф срази Явор: Никога не съм го искала за мъж!

0
391

Жана Бергендорф отрече да е искала Явор Бахаров, което показваше в Къщата!

Певицата Жана Бергендорф е играела през цялото време относно увлечението си по Явор Бахаров. Поп дивата разкри това по време на интервю за предаването „Комбина“, видя Topactualno.com.

„Това беше една игра, Биг Брадър знае. Аз съм влюбена в Лео.“ – каза Жана пред Галя Щърбева.

Поп дивата отново се е събрала с мъжа, когото преди година обвиняваше, че я пребива. Двамата вече били повече от щастливи заедно и се грижели за сина на певицата – Леон.

Жана Бергендорф си е играела с Явор Бахаров
Жана Бергендорф си е играела с Явор Бахаров

„Понякога Леон и Лео са по-близки помежду си, отколкото с мен.“ – сподели с усмивка Жана Бергендорф.



Припомняме, че увлечението на победителката от X Factor 2013 към Явор Бахаров беше основна тема в шоуто тази година. Актьорът отхвърли певицата по брутален, дори обиден начин.

Звездата от „Стъклен дом“ даже си позволи да каже, че Жана не е супер мадама, а той е бил само с такива. Така той опита да спре тотално напъните на изпълнителката на „Самурай“.

Признанията на Жана по Нова ТВ сякаш доказват, че идеята за сюжетната линия между нея и Явор е била на Биг Брадър. Тя се е съгласила да я изпълни, но явно не и Бахаров.

Актьорът дори сам призна, че нарочно не е искал да се залюби с Жана, понеже така е щял да изпълни желанието на Биг Брадър. Така той доказа, че действително непрекъснато е бил срещу Големия брат, поради което накрая си изпати от това.

Разбира се, Жана Бергендорф не подмина и факта, че е била пребивана като малка. Много хора се усъмниха в думите й, но тя отново го потвърди.

На въпрос на Галя – дали е имало бой в дома й, певицата отговори с „Да“. Той е идвал от втория й баща, който смятал, че възпитанието става с твърда ръка.

В момента поп дивата е чиста от наркотици, но не се знае докога.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.