Звездите луднаха по френска диета: Топи килограми като бясна! (И е лесна)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Звездите луднаха по тази френска диета

Тази френска диета топи килограми от раз. Изпълнява се от три до пет дни и се освобождаваш минимум от три килограма. Най-важното е, че не е натоварваща, лесна е за изпълнение и не се лишаваш от храна. Френската диета не те кара да гладуваш, а при нея основният компонент е червеното вино.

Френска диета топи килограми от раз

Френска диета топи килограми от раз

Особено в настъпващите хладни вечери и нощи еликсирът на боговете е предпочитано средство не само за релакс и наслада, а и изпитано средство срещу простуда и грип.

Французойките специално избират този сезон-есента, когато рубинената течност се пие с удоволствие. И доставя неимоверна радост за небцето.

Виното, освен че е изключително полезно за организма, се оказва, че е силен съюзник в борбата с излишните килограми.Тази френска диета е лесна, бърза и не бива да се пренебрегва факта, че е изключително ефективна.Освен това е и доста вкусна.

Хранителният режим позволява следната дневна глезотия. Бутилка червено вино- 700 мл и около 250 грама пълнозърнест хляб. Това ни е дневната доза.Малцина са тези, които знаят, че чиста дегустация на виното се прави само с червената течност и хляб.

Всичко останало, като сирене, прошуто и други лакомства, само убива вкуса и изобщо не се разбира красотата на виното. Сомлиерите също са наясно, че класните качества на червеното вино се доказват само и единствено, ако приемаме хляб като мезе.

Именно затова тази винена диета, позната още като френска диета ни позволява да се насладим на вкусовите качества на напитката. И най-хубавото в случая е, „че след три само на вино и хляб казваме завинаги „чао” на цели три килограма от нашето тегло.

Разбира се, след френската диета, която не бива да продължава повече от пет дни да се захранваме внимателно. В първите дни е забранена консумацията на сирена, тежки и мазни храни, тлъсти меса и изобщо месо. Препоръчват се леки храни, за да се адаптира организма ни към новия хранителен режим.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар