Звездите луднаха по френска диета: Топи килограми като бясна! (И е лесна)

0
496

Звездите луднаха по тази френска диета

Тази френска диета топи килограми от раз. Изпълнява се от три до пет дни и се освобождаваш минимум от три килограма. Най-важното е, че не е натоварваща, лесна е за изпълнение и не се лишаваш от храна. Френската диета не те кара да гладуваш, а при нея основният компонент е червеното вино.

Френска диета топи килограми от раз
Френска диета топи килограми от раз

Особено в настъпващите хладни вечери и нощи еликсирът на боговете е предпочитано средство не само за релакс и наслада, а и изпитано средство срещу простуда и грип.

Французойките специално избират този сезон-есента, когато рубинената течност се пие с удоволствие. И доставя неимоверна радост за небцето.

Виното, освен че е изключително полезно за организма, се оказва, че е силен съюзник в борбата с излишните килограми.



Тази френска диета е лесна, бърза и не бива да се пренебрегва факта, че е изключително ефективна.Освен това е и доста вкусна.

Хранителният режим позволява следната дневна глезотия. Бутилка червено вино- 700 мл и около 250 грама пълнозърнест хляб. Това ни е дневната доза.Малцина са тези, които знаят, че чиста дегустация на виното се прави само с червената течност и хляб.

Всичко останало, като сирене, прошуто и други лакомства, само убива вкуса и изобщо не се разбира красотата на виното. Сомлиерите също са наясно, че класните качества на червеното вино се доказват само и единствено, ако приемаме хляб като мезе.

Именно затова тази винена диета, позната още като френска диета ни позволява да се насладим на вкусовите качества на напитката. И най-хубавото в случая е, „че след три само на вино и хляб казваме завинаги „чао” на цели три килограма от нашето тегло.

Разбира се, след френската диета, която не бива да продължава повече от пет дни да се захранваме внимателно. В първите дни е забранена консумацията на сирена, тежки и мазни храни, тлъсти меса и изобщо месо. Препоръчват се леки храни, за да се адаптира организма ни към новия хранителен режим.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.