Джобът ви е изтънял преди заплата: Тази евтина вкусотия е пир за небцето! (супер рецепта)

0
294

Тази вкусотия ще ви докаже, че не винаги скъпото е най-хубаво

Предлагаме ви една рецепта за скромна като продукти и цена вкусотия, която обаче е истински пир за небцето. Толкова е вкусна, че дори много скъпи ястия бледнеят. И се прави лесно и бързо. Ето го доказателството, че простичките неща са най-хубави.

вкусотия
Страхотна вкусотия за преди заплата

Трябват ни един пакет с хляб за тост, 500 грама мек кашкавал, 250 грама твърд кашкавал, три яйца, 250 грама прясно мляко, пет лъжици с маргарин, но може и по-малко – по ваш вкус.

Първо трябва хубаво да си настържем двата кашкавала – мекия и твърдия, а после да ги разделим на три равни части. След това отрязваме внимателно корите на хляба за тост.

Взимаме една тава и я намазваме с маргарина, а върху нея започваме да редим последователно един ред от хляба, един ред от кашкавала. После пак един ред от хляба и един ред от кашкавала. Както знаете, двата вида кашкавал са смесени при настъргването.



Гледаме най-отгоре да не остане хлябът, а настъргания кашкавал, върху който изсипваме сместа от разбитите яйца и прясното мляко. Когато всичко е готово, не ни остава друго, освен да го пъхнем във фурната, за да се запече.

Самата фурна трябва вече да бъде загрята на 200 градуса и да оставим суфлето да се пече в нея за около двадесет минути или докато не видим, че вече се е зачервило апетитно.

Много е бърза и лесна тази вкусотия, но става нещо толкова апетитно, че може само него да яде човек и то сутрин, обед и вечер. Пробвайте го и няма да съжалявате.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.