Бомба: Ето защо Кака Лара се унижаваше да проси приятелството на Ирина!

0
307

Кака Лара има ясна причина да иска да бъде близка с Ирина Тенчева!

Кака Лара се сближи изключително силно с Ирина Тенчева и това изглежда като най-голямото приятелство, заформило се в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“.

Всъщност обаче Лазара е видяла в колежката си удобна възможност да си намери работа. Тъй като Иван Христов е продуцент на много предавания, Кака Лара съзряла удобен шанс да стане близка с жена му.

За последно любимката на всички деца, израснали през 90-те, работеше като тв водеща в ТВ7. След скандала с КТБ обаче тя остана безработна.

Кака Лара нарочно се сприятели с Ирина Тенчева
Кака Лара нарочно се сприятели с Ирина Тенчева

Затова Кака Лара влезе в Къщата. Финансовите й проблеми я принудили да търси изход. Настоящият й мъж е оператор в „На кафе“ и не получава много. Освен това журналистката има две деца за издържане.



Зрителите на шоуто останаха шокирани, когато видяха как Лара се унижава пред Ирина. Последната й потърси сметка при една игра с колелото на късмета, след което звездата от „Милион и едно желания“ не спря да се извинява и да търси прошка.

Голямата цел на Кака Лара е да се домогне до предаване на Иван и Андрей, но засега изглежда почти невъзможно. Към момента те са пуснали в действие само проекти, в които тя трудно би се вписала.

Това са: „Папараци“, където има водеща – Николета Лозанова, „Истински истории“ скоро може пак да тръгне на екран, но то не е за Лара, а във „Фермата“ самите Андрей и Иван са водещи.

Самата Ирина, която е съпруга на продуцента, трудно може да намери точното си амплоа при него. Разбира се, тя едва ли го търси, при положение че така или иначе мъжът й е милионер и не се налага да работи.

Всички приятели и познати на Кака Лара твърдят, че тя не цепи басма никому, а в Къщата я видяхме съвсем различна. Дали това ще й даде хляб в ръцете, ще разберем може би скоро.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.