Внимание: Най-старият в Къщата си падна по Емануела!

0
716

Емануела предизвика интересни чувства у неочакван съквартирант!

Странно или не, Емануела се оказа муза за Вальо Михов. Макар да е на 62 г., футболният бос си падна сериозно по певицата.

Това стана ясно, когато той опита да я опипа в кухнята. Фолк дивата веднага му вдигна скандал, на който той отвърна. В крайна сметка двамата се разделиха с лоши чувства и неслучайно изпълнителката на „Таралеж“ бе сред номинираните от Валентин.

Вальо Михов направи това във видимо нетрезво състояние, но народната мъдрост гласи, че човек е най-искрен именно тогава. Затова сериозно можем да заключим, че най-възрастният мъж в Къщата поиска най-красивата жена вътре.

Емануела е желана от Вальо Михов
Емануела е желана от Вальо Михов

Емануела определено е от онези дами, които принуждават мъжете да си фантазират какви ли не пикантни неща. Тя се облича във възможно най-привлекателни за окото дрехи, които обикновено са впити по тялото.



Затова не е чудно, че пияният Вальо Михов я хареса. Тя може да му бъде дъщеря, тъй като е с 27 г. по-млада от него, но това не е важно в случая.

Припомняме, че възрастният бизнесмен не е единственият в Къщата, който се загледа по Емануела. Борислав Комсийски демонстрира към нея много топли чувства, което се получи вследствие на тяхна обща мисия.

Майк Тайсън също хвърли интересни погледи на фолк дивата, докато гостуваше в шоуто.

Самата певица обаче в момента сякаш си пада по съвсем друг мъж и това е актьорът Христо Живков. Тя непрестанно флиртува с него, макар да не получава същото в замяна.

Валентин Михов пък флиртува и с други жени в Къщата, когато беше пиян. Той се гушкаше с Миглена Ангелова, а Надя Иванова и Рени ги целуна по рамото.

Вальо е изпипан сваляч. В младите си години той е бил истински женкар. За това свидетелства и фактът, че е покорил сърцето на примата Лили Иванова.

С Емануела обаче удари на камък. Колкото и да отрича, че я е искал като жена, истината изглежда друга.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.