Кака Лара разкри най-големия си враг в Къщата! (Не е Миглена)

0
283

Кака Лара има голям проблем с един определен човек от „ВИП Брадър 2016“!

Тв водещата Кака Лара разкри кой е човекът, който най-много я е дразнил по време на съвместния им престой в Къщата. Оказва се, че това не е всеобщият враг на всички вътре – Миглена Ангелова, а фолк дивата Рени.

Лазара сподели, че през цялото време не е можела да понася „дълбокомислените“ фрази на изпълнителката на „Плакала съм“. Това я е дразнило цели 41 дни – колкото тя беше в шоуто.

„Аз нямах проблем с Миглена, докато не направи обществено достояние своето разстройство. Моят конфликт беше с Рени.“ – каза Кака Лара в „На кафе“.

Кака Лара
Кака Лара

Другият човек, с когото се предполагаше, че има проблеми – Емануела, всъщност не я е дразнила чак толкова. Актрисата дори определи певицата като добро момиче, но простовато.



Лара не съжалява по никакъв начин за приятелството си с Ирина Тенчева. Тя дори се изненадала много сериозно защо навън жената на Иван е излязла като най-голямото зло в Къщата.

Все пак на Кака Лара й е станало доста болно от една постъпка на Ирина. Когато последната утешавала Рени 3 часа, тв водещата се почувствала леко предадена, но не направила скандал, както Тенчева направи с колелото на късмета.

Лара продължава да твърди, че Ирина е страхотен приятел, който се е опитвал да бъде балансьор в Къщата. Според журналистката, съпругата на Иван Христов заслужава много повече народната любов от Миглена Ангелова например.

Именно подкрепата на хората към Меги е това, което е шокирало Кака Лара. Тя го призна пред Гала.

„Аз бях сигурна, че ще остана още една седмица, защото не можех да си представя, че Миглена има фенове, за мен това беше немислимо.“ – призна Лазара.

Звездата от „Милион и едно желания“ разкри още, че се възхищава на ръката, която Ирина протегна към същата тази Миглена. Тя обаче призна, че ако е било обратното, Тенчева най-вероятно е щяла да я разпъне на кръст.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.