Научете каква котка сте според зодията (III част)

0
330

Харизмата ви не остава незабелязана

Втората част можете да прочетете ТУК.

Несъмнено всяка порода котка има своите отличителни черти.

Ако искате да научите кои са вашите отличителни черти, ще трябва да разберете каква порода котка сте. За целта просто е необходимо да откриете зодията си в редовете по-долу и да прочетете характеристиките.

Не е сложно, но пък гарантираме, че ще ви бъде доста забавно. Освен това ще научите нещо, което може да ви бъде от полза при общуването.



котка
Харизмата ви не остава незабелязана

Ето коя порода котка сте според вашата зодия:

ВЕЗНИ
Вие сте най-съблазнителната порода котка – Снежен леопард.
Притежавате феноменално силна воля, която ви помага за оцеляване, дори и в най-трудните моменти.
Наясно сте със законите на джунглата и знаете, че оцеляват само най-смелите и силните. Изключително емоционални и интелигентни личности.

СКОРПИОН
Вие сте Бенгалски тигър. Отличавате се с невероятна страст и могъщество. Можете да сразите всеки, който се изпречи на пътя ви, без особени усилия. Безпощадни сте към враговете си. Имате изключително твърд характер и не признавате прошката.

СТРЕЛЕЦ
Вашата порода котка е персийката. Изключително уравновесени и спокойни личности, излъчващи невероятна харизма. Винаги успявате да привлечете погледите на всички присъстващи. Проявявате агресия, когато ви провокират и за секунди можете да смените статичната си поза с нападателна, пише sanovnik.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.