След 20 години: В домът на Ванга чудесата продължават!

0
464

В домът на Ванга чудесата продължават

Ванга и нейният дом не спира да изненадва хората, които са го посетили. Двадесет години след смъртта на Ванга, чудесата в къщата й в Петрич не спират. Въпреки че великата ясновидка отдавна не е сред живите, в нейната къща продължава да витае мистична енергия.

Наскоро бе отбелязана 105 години от нейното рождение. Няколко хиляди миряни от България, Русия, Гърция и Македония се събраха в храмовия парк на местността Рупите, за да й отдадат своята почит.

В домът на Ванга мистериите продължават
В домът на Ванга мистериите продължават

Хората от Петрич разказват невероятни неща. Според думите им често от дома на петричката врачка се чува необичаен шепот, а който се спре до леглото й, за да се помоли, то се мести и се раздвижва.

Хората са убедени, че ясновидката не ги е изоставила и им помага от онзи свят.



Духът на феномена бди над хората и не ги изоставя. Преди три години, през 2013 г., точно през нощта срещу Архангелов ден, очевидци разказват как Рупите били залети от необикновена светлина и цялата местност се осветила, все едно че е настъпил ден.

Петричани смятат, че духът на Ванга се е завърнал, за да посети родното си място, като по този начин показал, че не е забравил и хората, на които тя през целия си съзнателен живот е служила.

Една от честите посетители при великата гадателка била дъщерята на Тодор Живков-Людмила. Тя също имала рядка дарба, за която знаела само баба Вангелия Гущерова. Именно тя й помогнала да оцелее, въпреки че върху нея за извършвани доста покушения.

Мнозина твърдят, че Ванга й е предрекла смъртта „Тебе ке те убият”, й казала тя. И наистина смъртта на комунистическата принцеса е обвита в мистериозна тайна, която не е разплетена и до днес.

По време на зловещия инцидент тя е носела тюркоазен пръстен, който побелявал, ако собственика му погълне отрова. Във фаталната вечер бижуто на Людмила Живкова побеляло. Така предсказанието на феномена се сбъдва.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.