Голямата драма на Ути Бъчваров разтърси Къщата!

0
393

Ути Бъчваров носи голяма болка в душата си!

Един от съквартирантите във „ВИП Брадър“ е изстрадал прекалено много. Това е Ути Бъчваров, който е изгубил баща си още преди 25 години.

Това обаче не се е случило поради смърт на родителя, а просто той се е отказал от сина си. Нещо, което кулинарят разкри в Къщата.

След като родителите му се развели, бащата привикал сина си на разговор. Започнали да говорят за живота. Точно по това време били размириците в България със смяната на строя.

Ути Бъчваров носи своята драма
Ути Бъчваров носи своята драма

Когато таткото научил, че Ути е бил пряк свидетел на палежа на Партийния дом и на всички неща от зората на Демокрацията, той опрял пистолет в слепоочието му и му казал, че вече няма син.



По онова време Ути Бъчваров е бил студент във ВИТИЗ. Едва 20-годишен, той трябвало да изтърпи огромен удар, който го белязал до живот.

Родът на кулинаря е много известен. Прадядо му е великият актьор Стоян Бъчваров, на когото е кръстен театърът във Варна. Въпросният му баща е внукът на легендата на българското кино.

Майката на Ути също е актриса, но се занимава предимно с телевизия. Предполага се, че именно тя е вкарала днешния брадър в тв средите, където той се прочу с предаването „Вкусно“.

Драмата на Ути Бъчваров продължава и след срещата с баща му. Преди десетина години той изгуби и майка си, което довърши психиката на готвача. Именно затова е така агресивно настроен към света, както виждаме от поведението му в Къщата.

Говори се, че точно заради тежките моменти, които е преживял в семейството си, на Ути му е трудно да свие свое семейно гнездо. Той все още няма деца, въпреки че вече е на 46 г. Няма и жена, която да го ощастливи с наследник.

Драматичната история, която Ути Бъчваров разказа, бе излъчена от Биг Брадър точно в деня на елиминациите. Тя спаси кулинаря от отпадане и той запази мястото си в Къщата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.