Разкритие: Ето какво направил Явор Бахаров в тоалетната на Къщата!

0
294

Явор Бахаров все пак не е успял да сдържи физическите си пориви!

Звездата от „Стъклен дом“ не издържа на напрежението и напусна доброволно „ВИП Брадър“ преди няколко седмици. Докато е бил в Къщата обаче, Явор Бахаров е бил един от малкото, които са се отдали на собствени ласки.

Оказва се, че актьорът е освободил мъжките си пориви в тоалетната на звездния дом. Там той се заключил веднъж и дал „на ръчна“.

Както е известно, именно това помещение е единственото, което не се показва от камерите. Става въпрос за кабинките, в които всеки ходи по нужда, а не за общото пространство, където съквартирантите си мият зъбите и лицето.

Явор Бахаров
Явор Бахаров

Точно в тоалетната обаче се случват едни от най-интересните неща. Освен Явор Бахаров, там е освобождавал напрежението и Роро, който напусна Къщата снощи.



Първият изгонен Алек Сандър пък призна в „На кафе“, че се е натискал с Деси Цонева в тоалетната. Щерката на Димитър Цонев го извикала под предтекст, че има проблем с казанчето.

Явор Бахаров имаше и друга подобна случка в Къщата. Според мнозина, Жана Бергендорф го облекчи под чаршафите на общото им легло.

Не стана ясно какво се случи там, но зрителите точно това заподозряха. Макар и двамата да отричат, никога не е изключено просто да крият истината.

Самият Явор пък сподели в ефир, малко преди да си тръгне, че има проблеми със своята възбуда. Това го отдаде като знак да си тръгне от шоуто, тъй като проблемът бил в изолацията.

Всъщност обаче Бахаров все пак е успял да свърши въпросната работа поне веднъж-дваж по време на престоя си в Къщата. Затова не е чак толкова за съжаляване.

Разбира се, актьорът предпочита да действа директно с жени. Тъй като не намери своя типаж вътре, той просто не издържа и реши да напусне.

Това по всяка вероятност в момента го ощастливява много, понеже най-вероятно вече се е върнал към познатия си любовен живот.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.