Ето защо Деси Цонева пренебрегна трагедията си и влезе в Къщата!

0
256

Деси Цонева е във „ВИП Брадър“ не само заради парите, а с друга цел!

Вече почти два месеца цяла България се чуди защо Деси Цонева пренебрегна трагедията си и започна своето участие във „ВИП Брадър 2016“. Истината най-накрая блесна.

Всъщност парите са най-малкото, което е накарало Десислава да влезе в Къщата. Главната й цел е да си намери работа в Нова ТВ.

Както знаем, Деси Цонева е журналистка, но от известно време е безработна. Тя се надявала, че чрез „ВИП Брадър“ популярността й значително ще се качи и ще се намери за нея място в тв медията.

Деси Цонева е във "ВИП Брадър с цел
Деси Цонева е във „ВИП Брадър“ с цел

Затова дъщерята на Димитър Цонев се съгласила на скромните за това риалити шоу 50 хил. лв. Една Миглена Ангелова например получила двойно повече, но Деси я интересувало най-вече да започне отново да работи.



Както е добре известно, Десислава Цонева бе разпъната на кръст от хората, след като потъпка скръбта си, за да я дават по телевизията. Счита се, че тя е сред най-малко харесваните съквартиранти.

Това обаче едва ли ще й попречи да отиде на финал в шоуто. Излезе любопитна информация, че тя е сред сигурните финалисти, тъй като още преди старта е подписала такава клауза.

Деси искала да стои максимално дълго вътре, за да остави максимално голямо впечатление у Нова ТВ. Нея не я интересувало толкова дали ще спечели, а просто да стои в Къщата и да я дават на екран.

Самата Цонева се уплашила за своето финансово състояние, след като баща й починал. Тя осъзнала, че вече няма покрепа зад гърба си и това я притеснило сериозно.

Приживе Митко й помагал много с пари. Той често поемал грижите по детето на щерка си и му купувал каквото е нужно.

Сега обаче нещата се променят и Деси се нуждае от постоянна работа. Дали ще я получи от Нова ТВ, предстои да разберем след само около месец.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.