Настоящата седмица ще е повратна за четири от зодиакалните знаци (II част)

0
259

Някои от вас ще трябва да решават стари проблеми

Първата част можете да прочетете ТУК.

Астроложката Светлана Тилкова, по-известна като Алена предупреди, че за четири от зодиакалните знаци настоящата седмица ще е повратна.

Ако искате да разберете дали и вие сте сред зодиакалните знаци, за които важи това предупреждение, прочетете прогнозата й:

РАК
Крайно време е да откриете подходящия за вас начин за разпускане и да освободите необходимото за това време. Само така ще се освободите от стреса и напрежението, които напоследък ви идват в повече.



зодиакалните знаци
Някои от вас ще трябва да решават стари проблеми

Опитайте се да се концентрирате върху важните неща и не обръщайте внимание на всяка дреболия. По този начин само губите енергия и се напрягате допълнително.

ЛЪВ
Вие сте от зодиакалните знаци, на които Алена препоръчва да намалят темпото и да не се опитват да упражняват натиск върху околните. По този начин няма да постигнете желания ефект.
Не изливайте гнева си върху някого само защото сте решили, че сте прави, тъй като в крайна сметка вие ще се окажете потърпевшите. Съществува риск да застрашите много важни за вас отношения с поведението си.

ДЕВА
Пресейте хората, с които общувате, тъй като съществува риск да попаднете под нечие вредно влияние. Може да се опитат да ви командват.
Бъдете особено внимателни, тъй като не е изключено да ви изкомандват по толкова фин начин, че и самите вие да не се усетите как е станало, пише bradva.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.