Вижте колко много издава първата буква от името му (II част)

0
274

Някои мъже са истинско съкровище, което не трябва да се изпуска

Първата част можете да прочетете ТУК.

Безспорно мъжете са странни птици и рядко можете да разгадаете какво се върти из главите им. Оказва се обаче, че името им, е един от най-големите издайници.

Само с първата буква от неговото име вече ще сте разгадали що за човек стои срещу вас и какви са намеренията му.
Е, ако вече изгаряте от нетърпение да разгадаете що за птица е мъжът, когото сте си набелязали, просто открийте буквата му и прочетете характеристиката.

Ето ги и тях:



името
Някои мъже са истинско съкровище, което не трябва да се изпуска

Е
Със сигурност мъжът, чието име започва с буквата Е ще ви се стори доста потаен. Той обаче в никакъв случай не е лош човек. Няма да сгрешите, ако му се доверите.

Ж
Ако името на мъжа започва с Ж, то тогава трябва да бъдете подготвени за особения му характер. Той е способен да ви създаде множество главоболия и непрестанно ще ви натяква, че се нуждае от лично пространство.

З
С този мъж ще си живеете живота. Той е изключително весел и безгрижен. Освен това не мисли зло на никого и е изключително предан на хората, които обича.

И
Не изпускайте мъж, ако името му започва с тази буква. Той е изключително сръчен, умен и много грижовен.

Й
Притежава неземна доброта, която обаче показва само пред най-близките хора, които са изключително специални за него. За останалите той е съвсем различен.

К
Можете да вярвате на всяка негова дума, тъй като няма задни мисли. Той е истинското олицетворение на определението „народен човек”, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.