Вижте колко много издава първата буква от името му (III част)

0
667

Едни са лицемерни и мистериозни, а други са истински съкровища

Втората част можете да прочетете ТУК.

Всичко мече е толкова напреднало, че можем да разгадаем намеренията на мъжа и какво се върти в главата му само по първата буква от името.

Ако сте хвърлили око на някой мъж и се чудите що за птица е той, то следващите редове ще ви дадат отговор на този въпрос. Единственото, което трябва да знаете, е първата буква от името му, за да прочетете характеристиката, отговаряща на нея.

Е, не губете време и се захващайте за „работа”:



името
Едни са лицемерни и мистериозни, а други са истински съкровища

Л
С тези мъже трябва да сте изключително внимателни. Те са почти неразгадаеми и рискувате да се опарите.

М
Ако името на мъжа започва с М, то няма никакви съмнения, че е изключително добър. Той е живото олицетворение на определението „добър човек”.

Н
Тези мъже, са изключително усмихнати и ведри натури. Тук обаче има едно „но”. Те са от хората, които не търсят сериозни връзки, така че не се надявайте на чудо.

О
Бъдете особено внимателни с мъжете името, на които започва с буквата О. Няма никакво съмнение, че са обвити в мистерия. Добре е да внимавате.

П
Мъжете, чието име започва с буквата П, са лицемерни личности. Хубавото е, че не се опитват да навредят на никого. Но пък за сметка на това им се отдава с лекота да се усмихват дори и на хората, които не са им приятни, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.