Теодора Стефанова предсказа, а министър Москов потвърди за 2015 г.

0
273

Теодора Стефанова беше в България и направи прогноза за 2015 г. Онова, което тя каза, днес министър Москов потвърди, че започва да го прави

Гадателката Теодора Стефанова предсказа, че от 2015 г. започват много сериозни реформи в България в сферата на здравеопазването и на образованието, защото ще бъдат осигурени средства по европейско финансиране.

Преди Теодора Стефанова, нумерологът Ели Загорова при Гала представи същата информация.

Научете още любопитна информация ТУК.

Днес при Биляна и Антон Хекимян гостува министър Москов и той каза, че от 2015 г. ще вдигне заплатите на работещите в Спешна помощ с 20%.



moskov-zdrave
Министър Москов обяви  новите реформи в Спешна помощ, за които по-рано предсказаха Ели Загорова и Теодора Стефанова

Няма да има лекар в този толкова възлов сектор с основна  заплата под 800 лева.

В най-натоварените райони на страната заплатите на персонала в Спешна помощ ще бъдат по-високи, за да компенсират донякъде по-големите усилия, напрежение и стрес в работата.

В момента се работи по различни проекти за финансиране от ЕС. С получените средства ще бъдат закупени още модерни линейки, апаратура за тях и друг вид средства за по-голяма мобилност, както са направили в Румъния.

Преди време имаше репортажи за Спешна помощ в Букурещ и онова, което видяхме, е наистина една отлично организирана дейност в грижа за човешкото здраве.

В Букурещ лекарите към Спешна помощ отиват на адрес, само когато се отнася за изключително тежки случаи с болни или пострадали при катастрофи и други инциденти с пациенти.

През останалото време болните се обслужват от парамедици или както при нас са по-известни като фелдшери.

medici
Фактите са красноречиви за нападенията над медици

Ще бъдат закупени и малки мотори, с които медицинският персонал да се движи из големите населени места, когато става въпрос за по-леки заболявания като висока температура, за да не бъдат ангажирани линейките.

Амбициите на министър Москов са през 2016 г. само за 15 минути екип на Спешна помощ да достига до болен или пострадал пациент.

Докато течеше разговорът с министър Москов се обади жена, която сподели, че преди време получила сериозен здравословен пристъп, а линейката била ангажирана в ромската махала, защото там се сбили и имало пострадали.

И като стана въпрос за ромската махала, отново министър Москов обяви, че предприема много сериозни мерки, за да осигури спокойствие и защитеност на медиците от Спешна помощ, когато отиват на адрес, особено в районите с ромско население.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.