Топ астроложка: Над 90% от хората имат черна магия! (Как да се предпазим)

0
486

Черна магия поразяват огромен процент от хората

Черна магия заплашва живота и здравето на много и от нашите сънародници, твърди астроложката Мели Топалова. Тя е сред най-търсените и известни астроложки у нас и в чужбина. Вече петнадесет години се занимава с астрология, изучавала е различни техники при световно известни специалисти.

Черна магия е нещо, което може да се предпазите, твърди Мели
Черна магия е нещо, от което може да се предпазите, твърди топ астроложката Мели Топалова

Има и сребърен сертификат за преподаване. Мели Топалова, както е име на гадателката, обикаля Индия през последния месец, като се среща с индийски астролог и гуру.

Топ астроложката изучава и тайните на черната магия, и света на джиновете при признат лечител.

Според нея развалянето на черна магия изобщо не е лесна работа. Всички традиционни рецепти, които познаваме, не са достатъчни, за да премахната тези отрови. Оказва се, че дори и уроките са по-опасни от тях.



Топ астроложката е категорична, че дори някой да ви каже някакъв комплимент, може да ви навреди, само ако си помисли наум нещо лошо за вас.

Директният контакт с очи също действа зле на аурата на човек, може дори да я разбие. Ако, разбира се, човек не е добронамерен.

Астроложката предупреждава, че хората, които се занимават с рейки, енергийни лечения са много по-податливи на тъмни влияния от останалите.

Мели Топалова споделя, че има много символи за защита, като една от тях е здравата психика. Чрез астрологията също се откриват подобни намеси. Какви са признаците на „заразения”?

При уроки или омагьосване човек се поти, втриса го, при жените се засилва менструалния цикъл , придружен е със силни болки или е нередовен. Сънуването на кошмари, усещане за чуждо присъствие, силния страх, паник-атаките също са признак за намеса отвън.

Според нейния индийски учител има няколко метода за очистване от черна магия. „Помагат също определени извадки от Корана, наречени сури. Когато човек се чисти, започва да му се гади, боли го глава, има спазми. Това състояние може да продължи с дни”, разказва именитата астроложката.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.