Рени чупи рекорди по гафове във „ВИП Брадър“, вижте!

0
376

Рени направи поредния си огромен гаф, издънките й вече станаха прекалено много!

Певицата Рени не спира да се излага в къщата на „ВИП Брадър“. Това се забеляза още от първата седмица на шоуто и продължава чак досега.

Последната издънка на фолк дивата дойде снощи по време на елиминациите в предаването. Рени оцеля, но направи смехотворно изказване.

Според изпълнителката на „Плакала съм“, световноизвестната книга за рекорди се казва Книгата на ГинесТ. Това „т“ в края разсмя публиката, че дори и съквартирантите й.

Рени не спря да се излага в Къщата
Рени не спря да се излага в Къщата

Разбира се, Рени имаше още много подобни изцепки в Къщата. Още в самото начало тя присъди на Валентин Михов Нобелова награда. Досега мнозина я наричат с ироничния прякор Рени Нобела.



Въпреки всички тези свои пропуски в познанията, Рени упорито иска да се приобщи към „интелектуалците“ в Къщата. Тя предаде Емануела и хората край нея, за да се сприятели с Ирина Тенчева и Ути Бъчваров.

Изпълнителката на „Влюбих се опасно“ дори започна война с Емануела, от която обаче до момента губи само тя. Зрителите я намразиха тотално и шансовете й да премине полуфиналите изглеждат нищожни.

Интелектът на Рени многократно бе поставен на карта през тези два месеца. По време на играта, свързана с българската история, тя изкара, че траките не са цивилизация.

47-годишната фолк дива влезе в шоуто с лична драма. Тя бе изоставена от съпруга си и се наложи да се върне в България с две деца на ръце. Това обаче едва ли оправдава неадекватното й поведение в Къщата дотук.

Говори се, че гафът с Нобеловата награда е бил лампичката, която е светнала у певицата, за да започне да се слага на Вальо Михов. Рени се надявала той да бъде мъжът, който да я издигне отново в музиката, а защо не да стане и новият й любим.

Какво ще се случи с Рени, тепърва ще видим. Факт е обаче, че тя се изложи твърде много във „ВИП Брадър 2016“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.