Нова драма около Анджелина Джоли

0
284

Две от децата им искат да бъдат поверени на грижите на Брад

Нова драма се заформя в семейството на световноизвестната актриса Анджелина Джоли.

Оказва се, че две от децата на разпадащото се звездно семейство на Анджелина Джоли и Брад Пит са заявили категоричното си желание да останат при баща си, след като разводът помежду им стане факт.
Новината гръмна на първите страници на някои от западните медии, пише Life.ru.

Според твърденията Пакс и Шайло категорично отказват да останат да живеят при Анджелина Джоли. Те са заявили, че след развода искат да бъдат поверени на грижите на баща им Брад Пит. Като основна причина за исканията си те посочват, че винаги са разчитали на неговите грижи и предпочитат неговата компания. Именно с него имат по-близка и силна емоционална връзка.

Анджелина Джоли
Две от децата им искат да бъдат поверени на грижите на Брад

Разбира се желанието на Пакс и Шайло е разстроило изключително много Анджелина Джоли, пише Hollywood Life, позовавайки се на информация на нейна близка, която обаче предпочита да остане анонимна.



Както вече стана ясно Брад Пит е подал съдебен иск за съвместно попечителство над децата.
Припомняме, че бомбата гръмна на 19 септември, когато актрисата обяви, че е подала молба за разтрогване на брака им с Брад Пит.

Тогава Анджелина обвини Брад в употреба на алкохол и наркотици, но от дадените от него проби стана ясно, че това не е истина, пише dnes.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.