Маги Халваджиян: Аз смачках „ВИП Брадър“!

0
296

Маги Халваджиян с любопитни разкрития, които го изкараха начело на Нова ТВ!

Маги Халваджиян показа голяма липса на скромност и сам се похвали за успеха си отпреди няколко дни. Това той направи по време на „Комбина“, видя Topactualno.com.

Арменският продуцент разкри, че само с един епизод на „Пееш или лъжеш“ е успял да сложи в малкия си джоб всички останали предавания по Нова ТВ. Новото му предаване е натрупало уникално висок рейтинг още с първото си излъчване.

„Още с първия епизод ние постигнахме всичко онова, което постигнахме с „Като две капки вода“ през целия сезон. „Пееш или лъжеш“ е с най-високия рейтинг от всички предавания от септември насам.“ – разкри щастлив Маги Халваджиян.

Маги Халваджиян
Маги Халваджиян

По този начин той на практика твърди, че е победил и не кой да е, а „ВИП Брадър“. Шоуто на Нико Тупарев от години скрива топката на всички в Нова ТВ, но сега се появи голям негов конкурент.



Припомняме, че „Пееш или лъжеш“ е предаване, в което се търси кой участник може да пее и кой – не. По време на всички етапи звезда – гост се опитва да определи кой лъже и кой – не.

Накрая остава само един, който се посочва именно от звездата. В тази роля в първия епизод беше Любо Киров, който обаче направи грешен избор. Наградата от 3 хил. лв. грабна пловдивска хубавица, която всъщност никога не е пяла.

Именно този забавен привкус на шоуто му носи и толкова голяма гледаемост. Всички зрители пред екраните се опитват да разгадаят кой е истински певец и кой се прави на такъв.

Маги Халваджиян за пореден път доказа своя нюх. Той взе лиценз за шоуто от САЩ, където то е създадено. България стана първата европейска държава, в която то се излъчва.

Не липсват и критиците на Магърдич обаче, които го нападат непрестанно, че за 20 години не е изкарал нито едно авторско предаване, а винаги разчита на чужди продукции, вкарани на родна земя.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.