Истината за брадъра Христо Живков, която шокира фенките му!

0
502

Христо Живков крие любопитна истина за себе си!

Брадърът Христо Живков има много странни взаимоотношения с жените. Той винаги залита по по-възрастни дами и за това има причина.

Всъщност Ицо страдал от Едипов комплекс. Досега всичките му по-сериозни връзки са били с какички, което няма как да не говори за проблема му.

Цели 11 години актьорът въртеше любов с писателката Виргиния Захариева. Макар и с 16 години по-възрастна от него, той твърди и до днес, че тя е голямата му любов.

Христо Живков
Христо Живков

Колежките му Мария-Грация Кучинова и Моника Белучи, с които той е работил, също са по-възрастни от него. Христо твърди, че е само приятел с тях, но източници разкриват, че е имал и нещо повече с красивите си какички.



Причината за вкуса на Христо Живков към по-възрастни жени е в майка му Емилия. През целия му живот дотук тя е наставлявала всяка негова стъпка.

Още като бил дете, Ицо нямал думата за нищо. Майка му му избирала дрехите, играчките и дори приятелите.

Властната Емилия избрала и професията на сина си. Тя видяла в него потенциал за актьор и моментално го вкарала в НАТФИЗ.

Въпреки че вече живее основно в чужбина, Ицо продължава да държи майка си много близо до себе си. Той се чувал с нея по няколко пъти на ден, а когато не можел да говори, й пишел в интернет, за да й съобщи как върви животът му.

Актьорът продължавал да се допитва до Емилия за всичко. Майка му решавала кои роли да приеме и кои – не.

Същото се случило и когато пристигнало предложението от „ВИП Брадър“. Емилия позволила на сина си да участва в шоуто, смятайки че така най-после ще пожъне слава и в България.

Възрастната дама обаче не съобразила влечението на Христо Живков към чашката. Самият той твърди, че не обича да пие, но за да стигне до тази фаза, преди това е имал доста провинения с алкохол.

Именно това му изигра неприятна шега и Емануела го направи за смях, с което си навлече гнева на доста от зрителите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.