Яна Маринова скочи срещу Радина Кърджилова, вижте защо!

0
616

Яна Маринова е бясна и си го изкарва на колежката си!

Две от най-красивите актриси у нас се хванаха за косите. Яна Маринова и Радина Кърджилова плюха на приятелството си и вече не могат да се гледат.

Причината за враждата им започнала заради филма „12 А“, който ще излезе на екран след няколко месеца. Той е продължение на хита „11 А“, в който главната роля бе поверена на Яна Маринова.

Този път обаче изкусителната красавица е аут от проекта. Продуцентите я изхвърлили, след като опитала да се меси в сценария и да иска по-високо заплащане.

Яна Маринова е бясна на Радина Кърджилова
Яна Маринова е бясна на Радина Кърджилова

На нейно място в ролята на учителката на класа ще влезе Радина Кърджилова. Макар да е само на 30 г., половинката на Деян Донков ще трябва да играе зряла жена, която преподава на абитуриенти.



Яна Маринова обаче възприела уволнението си и замяната с Радина крайно зле. Тя навсякъде тръбяла, че колежката й й взела работата.

Всъщност обаче Кърджилова се явила на кастинг, който спечелила. Затова тя не изпитвала никакви угризения, че е предала приятелката си.

„Спечелих честно. Ако не бях аз, щеше да е друга. Не знам защо Яна се сърди.“ – вайкала се Радина пред близките си.

Двете хубавици се познават отдавна, но станаха истински близки покрай сериала „Стъклен дом„. В него Яна Маринова играеше майката на най-добрата приятелка на героинята на Радина Кърджилова.

Още не е ясно дали смяната на Яна в „12 А“ ще доведе и до освобождаване от проекта на Башал Рахал. Той играеше съпруга на Лина, но тъй като учителката ще бъде друга, неговата роля може да се окаже излишна.

Николай Сотиров обаче по всяка вероятност ще запази мястото си във филма. Той играеше колега на въпросната учителка и няма причина да не продължи да изпълнява тази роля.

„12 А“ трябва да излезе в българските кина през месец февруари, точно година след появата на екран на „11 А“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.