Тибетските лами откриха тайната на дългия живот (Само с тези три рецепти)

0
677

Тибетските лами разкриха тайната на дълголетието

Тибетските лами са открили начин да удължим живота си с тази тайна. Според веруюто на лечителите на Тибет, преди да се излекуваме от каквато и да е болест, трябва да пречистим кръвта, лимфите и обмена на веществата.

Така човека се възстановява доста по-бързо, а и се предпазва от различни заболявания. Прочистване на кръвта и кръвоносните съдове може да стане със следните три рецепти.

Тибетските лами знаят тайните на дълголетието
Тибетските лами знаят тайните на дълголетието

Тибетските лами препоръчват прочистването на лимфата с тинктура от змийско мляко. Жълтурчето и неговите лечебни свойства не са известни само на тибетските лечители.

Тинктурата от змийско мляко спомага за гладката работа на лимфната система, както и да я изчисти от патогенните излишества.
Жълтурчетата се изстискват през марля.



Тинктурата се приготвя, като десет капки от сока се разтварят в 70 мл медицински спирт. Така приготвената смес се съхранява в хладилника.

Използва се по следния начин: взима се една капка 1 капка преди закуска, 2 –преди обяд и 3-преди да вечерята, споделят тибетските лами.

Всеки ден капките се увеличават и след като стигнат до 15 преди хранене, започват да намаляват в обратен ред.

Джинджифиловата напитка се използва за прочистване на кръвта. Тя още намалява теглото и подобрява състояние на кожата и косата. 10-20 г пресен джинджифил или 1 ч. л. джинджифил на прах се залива с чаша вряла вода, като се кисне 10 мин.

Добавя се 1 ч. л. мед и лимон на вкус. Напитката се разделя на две равни части. Едната се пие половин час преди ядене сутрин, а другата-през деня.

Чесънът е еликсир на дълголетието. Той прочиства кръвта, засилва имунитета, убива паразитите. Тибетските лами препоръчват следната тинктура от него. 40 г счукан чесън се поставя в стъклен съд и се залива със 100 мл спирт или водка.Сместа престоява 10 дни на тъмно и хладно.

След това се взимат по 10 капки по 2-3 пъти на ден, 30 минути преди хранене. Прочистването се провежда между десет дни и месец.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.