Бързо и лесно: Това свинско със специален сос се разтапя в устата! (нож не ни трябва)

0
309

Това свинско със специален сос става сочно и крехко като никое друго

Предлагаме ви рецептата за най-крехкото свинско със специален сос, което се топи в устата и нож изобщо не ни трябва. Прави се лесно и приятно, затова не го пропускайте за нищо на света.

свинско
Крехко и сочно свинско, което се топи в устата, толкова е вкусно

Трябват ни 500 грама свинско бонфиле, черен пипер, сол на вкус, олио, половин чаша с брашно, 50 грама прясно мляко, две яйца, шест скилидки чесън, 60 грама краве масло, една чаша бяло вино.

Първо трябва да си овкусим бонфилето с черен пипер и сол от двете страни. После слагаме малко брашно в един съд и в него овалваме всяко едно от парчетата бонфиле пак от двете страни.

В друг съд си разбиваме яйцата и прясното мляко, и в тази смес също овалваме бонфилето. Нагряваме олио в един тиган и в него изпържваме от двете страни бонфилетата. След това ги вадим от тигана и ги отделяме настрани в една чиния.



Почистваме и измиваме скилидките чесън, а после ги нарязваме на тънки лентички. В друг тиган поставяме маслото и оставяме да се нагорещи, след което връщаме в него за малко бонфилетата като ги обръщаме и от двете страни.

Добавяме после чесъна и изсипваме към тях чашата с бяло вино. После намаляваме котлона и оставяме да къкри, а когато вече всичко е съвсем готово, сервираме тази вкусотия с гарнитура по свое желание.

Най-добре става с картофено пюре или с панирани или задушени зеленчуци, но може и с всичко друго, което обичате и ви е вкусно да похапвате.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много сладко на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.