Вашият месечен хороскоп за ноември 2016 г. (II част)

0
302

Упоритият ви труд ще бъде възнаграден с успехи

Първата част можете да прочетете ТУК.

Този изключително точен месечен хороскоп ще даде отговор на въпросите, които ви вълнуват по отношение на онова, което ще ви поднесе животът през тези дни.

За някои от вас точният месечен хороскоп вещае приятни изненади, а за други напрежение и проблеми. Без значение вие в коя група сте, не забравяйте, че няма да е за дълго.

Ето какво вещае вашият месечен хороскоп:



РАК
Настоящият месец ще сбъдне голяма част от желанията ви, стига сами да не се провалите. Не забравяйте, че можете да паднете много лесно в пропастта на провала, ако си повярвате твърде много и загърбите елементарните норми.

месечен хороскоп
Упоритият ви труд ще бъде възнаграден с успехи

През ноември родителите ви ще се нуждаят от повече внимание. Погрижете се и за собственото си здраве, тъй като не е изключено студът да провокира хроничните ви заболявания.

ЛЪВ
Ще пожънете успехи и напредък само ако приемете и назовете собствените си слабости, грешки и недостатъци. Ако ги осъзнаете навреме, няма никакво съмнение, че ще стъпите на пътя на успеха и от там нататък всичко ще е по-лесно.
Изхвърлете нездравите мисли от съзнанието си и не интригантствайте в стремежа си да постигнете целите, които сте си поставили.

ДЕВА
И през този месец ще продължите победния си ход. Останете тактични и дипломатични, за да не си навредите. Опитайте се да контролирате желанието си да сте коректив във всичко и най-вече там, където нямат нужда от вас. Упоритият ви труд ще бъде възнаграден с успехи, пише astrodata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.