Картофените обелки са истинска панацея

0
587

Дори не сте предполагали какво съкровище хвърляте в коша

Дори не сте предполагали каква панацея са картофените обелки и сме сигурни, че до този момент сте ги изхвърляли с лекота в коша.

Със сигурност обаче това ще се промени, след като научите за колко неща могат да ви бъдат полезни те. Изобщо не е пресилено твърдението, че картофените обелки са истинска панацея.
Те могат да лекуват успешно бронхит, високо кръвно и дори хемороиди. Освен това са отлично средство за разкрасяване.

За да убедим и вас, че обелките от картофи са истинска панацея ще ви разкрием рецептите и проблемите, които могат да решат.

панацея
Дори не сте предполагали какво съкровище хвърляте в коша

ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ
Измийте картофите много добре. Вземете една шепа картофени обелки и ги залейте във вряла вода, която да ги покрие напълно. Варете за десет минути, след което ги свалете от котлона и ги похлупете. Оставете ги да изстинат и ги прецедете. Пийте от този лек по две супени лъжици, 4 пъти дневно, преди хранене.



ПРИ ХЕМОРОИДИ
Напълнете 3-литров съд с добре измити картофени обелки. След това ги залейте с достатъчно вода, за да ги покрие и варете на котлона, докато заври. Изсипете всичко това в гърне и седнете върху него за 20 минути. Повтаряйте процедурата всеки ден.

ПРИ БРОНХИТ
Залейте 3 шепи картофени обелки с вода и ги варете 15 минути. Прецедете ги и изхвърлете водата. Обелките направете на пюре и ги увийте в тензух. Сложете ги като компрес върху гърдите. Пазете сърцето! Оставете компреса да действа 2-3 часа. Няма да сгрешите, ако останете така цяла нощ, пише lekuvai.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.