Случилото се с Анахид Тачева разтърси близките й!

3
712

Анахид Тачева преживя нещо ужасно!

Известната радиоводеща от 70-те и 80-те години – Анахид Тачева, стана жертва на телефонна измама, съобщи Би Ти Ви. Тя е изгубила цели 8 хил. лв., научи Topactualno.com.

Първата съпруга на покойния Коста Цонев е била измамена с нова схема. Този път мошениците са приложили двойна игра.

Първоначално й се обадил мъж, който се държал просташки и я заплашвал, че знае къде живее и ще дойде да я обере. После й звъннали хора, които твърдели, че знаят за заплахите и искат да я предпазят.

Анахид Тачева
Анахид Тачева

Последните поискали от Анахид Тачева да хвърли през прозореца наличните пари, които притежава в себе си, плюс златните си бижута.



След като го сторила, бабата на Деси Цонева осъзнала, че е сгрешила. Особено след като няколко часа по-късно нищо не се случило.

Тя информирала органите на реда, откъдето случаят се разчу. Полицията вече има няколко заподозрени и се очаква те да бъдат арестувани.

Най-вероятно измамниците са от ромски произход. По време на обира те са били с качулки, което би затруднило радиоводещата да ги разпознае. Тя все пак е видяла лицата им и би могла да съдейства на разследването.

Телефонните измами съществуват в България от много години. Дълго време мошениците се обаждаха на възрастни хора под предтекст, че техни близки са пострадали и трябва да им се помогне с пари.

След като тази схема се разчу и все по-малко пенсионери започнаха да се хващат на въдицата, измамниците са измислили друг номер, според който те са уж спасителите в ситуацията.

В крайна сметка е изненадващо, че умна и образована жена като Анахид Тачева се е подвела по подобна измама. Тя се надява да й бъдат възстановени всичите пари, което ще стане, ако бъдат арестувани истинските извършители на престъплението.

Все още не е известна реакцията на Деси Цонева, с която Анахид не е в добри отношения заради участието й във „ВИП Брадър 2016“.

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Внимание!!! Вече се появиха и интернет измамници. Първо предлагат приятелство по Фейсбук, после им се случва някакво нещастие и молят да им бъдат изпратени пари за помощ.

  2. ЗА ТАКИВА ИЗМАМНИЦИ ЛЕКАРСТВОТО Е ЕДИН ФИШЕК БАРУТ В ЗАДНИЦИТЕ И ЗАПАЛВАНЕ НА ФИТИЛА.ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА.

  3. АНАХИД ТАЧЕВА ДЪЛГИ ГОДИНИ БЕ ВОДЕЩ ГОВОРИТЕЛ НА НОВИНАРСКИ ТЕЛЕВИЗИОНЕН ЕКИП.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.