Миглена Ангелова покори „ВИП Брадър“, честито!

0
251

Миглена Ангелова завърши като номер едно в шоуто „ВИП Брадър“!

Телевизионната водеща Миглена Ангелова успя да довърши започнатото и да спечели риалити формата „ВИП Брадър„, видя Topactualno.com.

Меги, която бе подложена на какви ли не обиди и квалификации от повечето съквартиранти, в крайна сметка се оказа най-харесваната от зрителите звезда. На финалната права тя победи Ути Бъчваров.

За журналистката са гласували 51.8%, а за кулинаря 48.2%.

На третото място остана Емануела, която изненадващо за мнозина не успя да се намеси по-оспорвано в битката за титлата.



Миглена Ангелова покори "ВИП Брадър 2016"
Миглена Ангелова покори „ВИП Брадър 2016“

Певицата обаче сякаш помогна на Миглена Ангелова индиректно. След отпадането й много от феновете й се преориентираха в гласуването към Меги, тъй като двете имаха голям брой общи фенове.

Така Ути Бъчваров не успя да осъществи голямата си цел, а именно да излезе последен от Къщата. За него имаше множество информации, че е гласен за победител в шоуто, тъй като е приятел с продуцента, както и дори съдружник.

В крайна сметка логичното взе връх, тъй като Миглена Ангелова беше най-харесвана от зрителите през целия сезон. Тя непрестанно бе изправяна на елиминации, но там побеждаваше без никакви колебания.

На четвъртото място остана Борислав Комсийски. Бизнесменът се представи много достойно, но по-слабата му популярност отпреди „ВИП Брадър“ може би му попречи да се окичи с титлата.

Последното място – пето, във финалната битка зае Христо Живков. Актьорът на излизане призна, че е лудо влюбен в жена на име Ружа, която е аниматор в Холивуд.

Миглена Ангелова остава със златни букви в историята на „ВИП Брадър“ у нас. Тя демонстрира едно изключително силно по характер поведение, заради което мнозина я нарекоха „Желязната лейди“.

На церемонията по награждаването и на целия финал в публиката присъстваха две от децата на Меги. Това бяха близначките Стефани и Адриана, които прегърнаха майка си веднага след триумфа й.

Честито на Миглена Ангелова, нека носи короната на „ВИП Брадър“ с чест и достойнство!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.