Стефан Данаилов довърши Бойко Борисов след победата на Радев!

0
407

Бойко Борисов получи сензационен удар от не кого да е, а от Стефан Данаилов!

Премиерът Бойко Борисов изживява истински кошмар днес. След като Цецка Цачева изгуби президентските избори, великият актьор Стефан Данаилов реши да довърши министър-председателя ни, видя Topactualno.com.

Ламбо отговори на премиера, който наскоро намекна, че актьорът само стои и журналистите му идват на крака. Както е известно, Данаилов се изказва в тв ефира само от дома си през последните месеци.

„Бойко, не ти пожелавам да изживееш това, което аз изживях в тия няколко години. Замисли се на теб дали на 74 г. ще дойде някой да ти вземе интервю от дома ти.“ – каза Стефан Данаилов в ефира на Нова ТВ.

Стефан Данаилов нанесе голям удар на Бойко Борисов
Стефан Данаилов нанесе голям удар на Бойко Борисов

Припомняме, че Ламбо действително изживя истински кошмар в последните 3 години. Първо съпругата му Мария почина, а след това се разболя от лимфом – вид рак на кръвта.



Актьорът успя да се пребори с болестта, но именно тя е в основата на това, че дава интервюта само от своя дом. Здравето му все още е доста разклатено.

Стефан Данаилов и Бойко Борисов са политически противници от много време. Първият винаги е подкрепял БСП и дори е бил министър на културата. Вторият пък е лидерът на ГЕРБ – основния противник на Левицата.

Ламбо не скри радостта си от победата на ген. Румен Радев и избирането му за президент на България. Бившият летец смаза безпощадно избраника на ГЕРБ – Цецка Цачева.

Явно окрилен от успеха, актьорът реши да забие последния пирон в ковчега на сегашното упраление, нападайки лидера му.

Според информациите Бойко Борисов вече е предал властта. Оставката му е факт и още от следващата седмица той вече няма да бъде премиер.

Това значи, че ще се сформира временно правителство и на пролет ще се проведат нови парламентарни избори. На тях се очаква ГЕРБ вече да няма такава подкрепа като преди 2 години, което предвещава едни много интригуващи избори.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.