Рекорд: Българка свали 42 килограма за девет месеца! (Без диета)

0
447

Българка свали рекордните 42 килограма за няколко месеца, без диета

Българка отслабна рекордно за отрицателно време. Тя обаче е постигнала главозамайващият резултат не с някаква специална диета, а с промяна на начина на мислене.

„Ако премахнем отровите в организма си, тогава тялото започва да работи нормално и тогава слабее”, разкрива телевизионната продуцентка Александра Иванова, която е преживяла драстичната промяна.

Българка отслабна с диета без глад
Българка отслабна с диета без глад

Своето преобразяване българката е описала в книгата си „Размерът има значение”. Там тя е споделила, че именно изчистването на тялото от токсините е първата стъпка към отслабването.

Тогава организмът ни заработва нормално. За това е необходимо да премахнем от менюто си пакетираните храни, захарта, консервантите, оцветителите и ГМО продуктите.



Според нея идеята е не толкова да отслабнеш, колкото да се почувстваш здрав, щастлив, усмихнат, жизнен и енергичен.

Александра призна, че имало период, в който е тежала сто килограма. Причините – напрежение, стрес, семейство, деца , работа, обездвижване, вредни храни, не си доставяме удоволствие, изнервяме се.

Продуцентката е признала, че е пробвала всякакви диети, йо-йо ефект и Интернет съвети за отслабване. Имала късмета да срещне позната канадка, която отслабнала с 38 килограма за половин година.

Според нея първото клише, което разбила от разговора с канадката било, че при отслабването трябва воля. За нея то не отговаря на истината.

„Даваш ли на тялото си това, което е нормално за него, изчистиш ли го от отровите, които са затлачили организма и храносмилателния тракт, то започва да работи нормално”, споделя тя.

След като тялото се изчисти и му даваш естествена храна, тогава не броиш и калориите, противното е ад, категорична е Иванова. И след това тялото става толкова енергично, дейно, че дори се налага да се спре, за да не тренира толкова усилено.

„Изглеждам така, защото живея щастливо. Не трябва да налагаш на тялото си нещо с воля, защото когато то не е готово, си е жива мъка”, разкри още от тайните си за отслабване българката, претърпяла тоталната промяна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.