Бърз тест разкрива тъмната ви страна (I част)

0
242

Никой не е идеален, но вероятно ще се изненадате от тъмната си страна

Няма никакви съмнения, че нито един човек не е идеален. Всеки има своята тъмна страна и ако все още не сте наясно коя е тя, то този лесен тест ще ви я покаже.

За да направите бързия тест, трябва просто да изберете някой от популярните приказни герои на картинката и да прочетете характеристиката, отговаряща на нея.
Психолозите наричат тъмната страна на хората „сянка” и се определя като качество, което мнозина от нас не осъзнават, че притежават.

Е, решете лесния тест и научете коя е вашата тъмна страна:

тест
Никой не е идеален, но вероятно ще се изненадате от тъмната си страна

ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ
Изборът на Пипи в този тест разкрива, че сте доста мързелива личност и поради тази причина спазвате стриктно всички правила.
Искате околните да ви смятат за смели, но истината е, че се страхувате да прекрачите общоприетите граници.



КАПИТАН НЕМО
Вие сте изключително открита личност. Вашата откровеност обаче е дотолкова прекалена, че не успявате да запазите дори най-съкровените тайни, които ваши близки са ви доверили. При все, че не искате да ви смятат за човек, на когото не може да се разчита, то действителността е точно такава.

ХЕРА
Вашият морал може да бъде поставен на сериозно съмнение, въпреки че държите името ви да се отъждествява с принципността ви. Направете опит да зачитате и другите гледни точки, а не само своята, пише sanovnik.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.