Бърз тест разкрива тъмната ви страна (II част)

0
210

Вие винаги си представяте възможно най-лошия изход от всяка ситуация

Първата част можете да прочетете ТУК.

Със сигурност няма идеални хора и всеки един има своята тъмна страна. Единствената разлика е, че докато едни я осъзнават, то други изобщо не подозират за нея. Този бърз тест ще ви помогне да откриете коя е вашата тъмна страна и да се замислите дали искате да я промените.

Лесният тест няма да ви отнеме много време. Достатъчно е просто да изберете някой от героите от популярните детски приказки и да прочетете характеристиката, отговаряща на него.
Психолозите са категорични, че този тест е изключително точен и ще изкара наяве вашата „сенчеста страна”.

тест
Никой не е идеален, но вероятно ще се изненадате от тъмната си страна

Ето какво разкрива всеки един от приказните герои за вас:



ХЕРМЕС
Вие разчитате предимно на физическата си сила, отколкото на умствените способности. Това е една от причините, поради които действията ви, са твърде бавни. При все, че мнозина ви определят като корифей в търговията, истината е, че ви е доста трудно да се справяте.

ВЪЛКЪТ
Винаги се съобразявате с мнението на околните. Истината е, че донякъде ви харесва да сте в ролята на постоянната жертва и да се криете зад това оправдание за неща, с които се справяте трудно.

МЕЧО ПУХ
Повечето хора ви намират за спокоен и уравновесен човек. Истината обаче според този тест е, че вие изпитвате постоянен страх и винаги си представяте възможно най-лошия изход от всяка ситуация, пише sanovnik.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.