Магически ритуал за приток на пари (II част)

0
253

Тази тайна идва от тибетските мъдреци

Първата част можете да прочетете ТУК.

В първата част на този материал ви разкрихме малка тайна, която ще привлече към вас нов приток на пари.

Както обаче стана ясно не е достатъчно само да повтаряте седемцифрения магически код за привличане на пари, а трябва да направите и още няколко неща.
След като изтекат 77 дни, е необходимо да направите следните неща:

1. Изберете и купете красив съд с пръст, в който ще трябва да засадите семената на някакво растение.



пари
Тази тайна идва от тибетските мъдреци

2. Преди да преминете към засаждането на семената, трябва да поставите съда с пръстта на перваза на прозореца така, че да го огрява светлината на растящата Луна. Закопайте в него листа хартия, на който написахте вълшебния код и кажете на глас: Земята е пълна с богатства, в теб сега е моята мечта.”. Повторете тази мантра три пъти и след това засадете семената. Най-подходящи за целта са пшеничните зърна, които покълват бързо.
3. Сега остава да полеете семената, които засадихте и да изречете: „Едно семенце посявам, а съвсем скоро съкровище ще намеря”.
4. Отворете прозореца и оставете лунната светлина да огрява вашия съд със семената и кажете на глас: „Въздух, ти си ми нужен като светлината, дай на мечтата ми разсъмване”.

Когато видите, че семенцата започват да растат, докато ги поливате кажете на глас: „Семената като израстат, парите ще ме намерят.”, пише drugitenovini.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.