Сашо Диков срина Лудия репортер на Милен Цветков: Комплексар!

0
498

Сашо Диков размаза Даниел Петканов в ефир!

Двама от журналистическите кадри на България вече са в остър конфликт. Причина за това стана изказване на Сашо Диков по време на гостуването му при Милен Цветков снощи, видя Topactualno.com.

Белокосият тв водещ не остана безучастен към скандала, който Даниел Петканов разрази през последните месеци. Лудия репортер злепостави бившето си гадже Александра Богданска по брутален начин.

„Кажи на твоя комплексар, репортера, че така не се прави, не се постъпва така с жена. Не можеш да ползваш публичното пространство за такива неща. Това е вид комплексарщина.“ – каза Сашо Диков по адрес на Петканов.

Сашо Диков се нахвърли на Даниел Петканов
Сашо Диков се нахвърли на Даниел Петканов

Милен Цветков отвърна, че много хора са казали това на Лудия репортер. Може би той си е извадил поуките, след като около 2 месеца работеше само зад кадър, докато не се потуши скандалът.



Припомняме, че Даниел Петканов описа подробно във Facebook как Алекс му е слагала рога с чужденец. Дори публикува нейни снимки с въпросния мъж, на които той й бърка с пръст в устата. Оттам произлезе и унизителният прякор на хубавицата – Сашка с пръста.

31-годишният журналист обаче не спря дотук. Той нарочно избра място с камера, където да върне багажа на Богданска. На видеото се видя как Петканов хвърля куфара на бившата си към нея сякаш е някакъв парцал.

Малко по-късно стана ясно от близки на Александра, че двамата се засекли на някакво мероприятие, при което той дошъл при нея, изплюл се в лицето й и й казал „долен боклук“.

Всичко това явно е потресло Сашо Диков, който се слави като голям женкар и джентълмен. Въпреки добре известния си беден речник, бившият скиор отдавна е доказал, че е майстор по отношение на жените.

Неслучайно Диков беше женен дълги години за една от най-желаните дами по време на социализма, а именно актрисата Аня Пенчева. Блондинката дори му роди дъщеря, която днес краси ефира на Би Ти Ви.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.