Супер ефикасно: Диета според цвета на косата топи килограми светкавично!

0
299

Диета може да бъде съобразена и с цвета на косата

Косата и диетата според нейния цвят е новата мода, по която звездите в Холивуд луднаха. За спецовете в храненето тя е супер ефективна и отговаря на темперамента на жените с различен цвят на косата.

Диета според цвета на косата е супер ефикасна
Диета според цвета на косата е супер ефикасна

Косата ни е една от най-забележимите части от нас и ние прекарваме доста време в това да се грижим за нея. Цветът, който подбираме, отговаря на нашите вътрешни качества, черти и излъчване, и с нея изпращаме послания на околните.

Всичко зависи от характера и темперамента ни.Блондинките са нежни и чувствителни. Жените с такъв цвят на косата обичат романтиката на кухнята и на трапезата.

Те обичат да вечерят на свещи. Харесват здравословната храна.



Предпочитат морските дарове, ядки и много пресни плодове. От десертите са любители на пайовете, пак с много плодове.

Отлични домакини са и определено в семейството си са против вредната храна. Никой не може да ги разубеди, че домашно приготвената храна не е най-вкусна и полезна.

Брюнетките са борбени и упорити. Предпочитат храненето навън и някой друг да им приготви яденето. Когато са в кухнята, са истински перфекционисти.

Обичат ястието да изглежда уникално и красиво на външен вид. Любители са на солените храни.

В менюто им винаги присъства разнообразие от сирена. Бързата храна е част от ежедневието им. Но решите ли да впечатлите със стил и изисканост, нямате равни на себе си. От десертите сте любители на сладоледа.

Избухливи и секси са дами с червен цвят на косата. Огнените дами са такива и край печките и в диетата. В кухнята ви е хаос, но това, което приготвяте е много вкусно и определено впечатлява противоположния пол.

С дни може да си хапвате шоколад, съчетано с червено вино и няма да ви омръзне.Когато готвите, предпочитате бързите рецепти.

Умело съчетавате сладко и солено в едно ядене. Може да измислите над 30 рецепти, много сте креативни.

Консумирате всякакво месо, дори да го закусвате сутрин. С жени с червено в косата трябва да се внимава, защото сте и много темпераменти. И не обичате някой да не хареса приготвеното от вас.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.