Супер ефикасно: Диета според цвета на косата топи килограми светкавично!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Диета може да бъде съобразена и с цвета на косата

Косата и диетата според нейния цвят е новата мода, по която звездите в Холивуд луднаха. За спецовете в храненето тя е супер ефективна и отговаря на темперамента на жените с различен цвят на косата.

Диета според цвета на косата е супер ефикасна

Диета според цвета на косата е супер ефикасна

Косата ни е една от най-забележимите части от нас и ние прекарваме доста време в това да се грижим за нея. Цветът, който подбираме, отговаря на нашите вътрешни качества, черти и излъчване, и с нея изпращаме послания на околните.

Всичко зависи от характера и темперамента ни.Блондинките са нежни и чувствителни. Жените с такъв цвят на косата обичат романтиката на кухнята и на трапезата.

Те обичат да вечерят на свещи. Харесват здравословната храна.Предпочитат морските дарове, ядки и много пресни плодове. От десертите са любители на пайовете, пак с много плодове.

Отлични домакини са и определено в семейството си са против вредната храна. Никой не може да ги разубеди, че домашно приготвената храна не е най-вкусна и полезна.

Брюнетките са борбени и упорити. Предпочитат храненето навън и някой друг да им приготви яденето. Когато са в кухнята, са истински перфекционисти.

Обичат ястието да изглежда уникално и красиво на външен вид. Любители са на солените храни.

В менюто им винаги присъства разнообразие от сирена. Бързата храна е част от ежедневието им. Но решите ли да впечатлите със стил и изисканост, нямате равни на себе си. От десертите сте любители на сладоледа.

Избухливи и секси са дами с червен цвят на косата. Огнените дами са такива и край печките и в диетата. В кухнята ви е хаос, но това, което приготвяте е много вкусно и определено впечатлява противоположния пол.

С дни може да си хапвате шоколад, съчетано с червено вино и няма да ви омръзне.Когато готвите, предпочитате бързите рецепти.

Умело съчетавате сладко и солено в едно ядене. Може да измислите над 30 рецепти, много сте креативни.

Консумирате всякакво месо, дори да го закусвате сутрин. С жени с червено в косата трябва да се внимава, защото сте и много темпераменти. И не обичате някой да не хареса приготвеното от вас.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар