Алекс Раева си заплю младок, диджей Дончо в шок!

0
380

Алекс Раева си падна по един от младите кандидати в „Пееш или лъжеш“!

Танцьорът Атанас Паскалев е новата муза на Алекс Раева. Младокът, наричан от всички Начо, се е харесал много на певицата, която често комуникирала с него във Facebook.

Засега Александра не се била престрашила да излезе с младежа на среща, но не е изключено. Певицата все пак е обвързана сериозно и би помислила, преди да изневери на гаджето си.

Алекс Раева и Начо се познават от няколко години. Двамата работиха заедно в X Factor, продуциран от Магърдич Халваджиян. Там хубавицата беше водеща, а младокът – танцьор.

Алекс Раева
Алекс Раева

Оказа се, че Атанас може и да пее отлично. Той участва в „Пееш или лъжеш“, където обаче не му повярваха достатъчно. Криско го елиминира преди финала, неподозирайки че е певец.



Диджей Дончо узнал за интереса на своята жена и останал шокиран. Той я считал за напълно отдадена на него, но сега узнал, че греши.

Както е известно, Алекс Раева има хормонални проблеми, които й пречат да зачене. Затова още няма дете, въпреки че е на 36 г. вече.

Дончо обаче остана с нея през цялото време и е готов на компромиси, за да бъдат заедно. Затова мнозина са на мнение, че той я обича повече, отколкото тя него.

Има вероятност Алекс Раева никога да не стане майка, което е доста жестоко за нея. Тя веднъж направи аборт от Слави Трифонов, което сега сигурно й изглежда като грешка.

Говори се, че Дългия не е искал деца и затова е накарал певицата да премахне плода. Това обаче се оказва повратна точка в живота й.

Начо е голям женкар по принцип. Обича латино музиката и най-вече Енрике Иглесиас. Той впечатли всички в „Пееш или лъжеш“ с уникално изпълнение на Heros.

Дали младокът ше свали Алекс Раева или всичко ще остане на ниво флирт, предстои скоро да разберем.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.