За нула бройки: Опитайте този различен запечен сандвич! (супер вкусна закуска)

0
376

Този запечен сандвич става уникално вкусен, ще ви хареса задължително

Предлагаме ви рецептата за една наистина бърза и вкусна закуска. Това е различен запечен сандвич, който се прави само за има-няма 15 минутки. Става перфектен за сутринта и ни дава сили и енергия чак до обед.

запечен сандвич
Чудно вкусен запечен сандвич и се прави аламинут

Трябват ни осем филии хляб, четири жълтъка, 200 грама сирене, кашкавал за поръсване, два сварени моркова, една малка глава кромид лук, две лъжици зехтин, копър за украса, черен пипер.

Първо трябва да си натрошим сиренето и след това да добавим към него жълтъците от яйцата, сварените и нарязани моркови, черния пипер и копъра, нарязания лук и зехтина.

После пасираме хубаво всички тези изброени съставки, за да се превърнат в единна и хомогенна смес. Накрая ни остава само да вземем тази вкусна смес и да намажем обилно с нея филиите хляб.



Най-отгоре ги поръсваме с настъргания кашкавал и ги пъхаме във фурната, за да се запекат за около пет минутки на температура от 220 градуса.

Когато са вече готови, отгоре също ги украсете с малко копър и после няма какво да се чудите и маете, ами направо запрятайте ръкави и ги нападайте.

Макар че съставките за тези запечени сандвичи на пръв поглед изглеждат доста, трябва да знаете, че цялата работа става за не повече от 15 минутки.

Затова тези вкусни филийки са перфектни за всяка сутрешна закуска, а и знаем, че за да се радваме на добра фигура, то закуската не бива да я пропускаме за нищо на света.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.