Андрей Слабаков изригна срещу Европейския съюз!

0
352

Андрей Слабаков не си поплюва и отново вкара острия си език в употреба!

Режисьорът Андрей Слабаков направи на пух и прах лидерите от Европейския съюз. Той изригна срещу тях, определяйки ги за страни без съществена история.

„Тези от Евросъюза, Германия, Франция, пък за Англия да не говорим, си мислят, че са кой знае какви народи. Кръстоносните походи са били с по петима овчари и всичките графове вече. България е с най-голямата история и трябва да се гордее.“ – каза Андрей Слабаков в „Комбина“.

Причината за яростта на режисьора е в проблемите, които той среща с последния проект, върху който работи. Съпругът на Ернестина Шинова се опитва да създаде филм за цар Калоян.

Андрей Слабаков изригна в ефир
Андрей Слабаков изригна в ефир

„Той изчете много материали за Калоян. Рови се из всякакви документи.“ – сподели жената на Слабаков, която също беше гост в „Комбина“.



Андрей разкри още, че не уважава по никакъв начин българските политици. Той все още не може да прости на някои хора, че са го изкарали такъв, който иска да се намърда във властта.

Припомняме, че преди почти 4 години Андрей Слабаков взе участие в протестите срещу поскъпването на тока, довели до първата оставка на Бойко Борисов. Тогава мнозина са помислили, че иска да се облазни от положението в страната, което не е било така.

Още тогава Ернестина сподели в ефир, че мъжът й се чувства обиден и затова не е взел участие в протестите, които последваха само 4 месеца след това.

В момента Слабаков се приготвя за участието си в „Аз обичам България“. Оттам ще дойдат единствените му доходи от месеци насам. Не е тайна, че семейството изпитва известни финансови трудности, защото и Андрей, и Ерна нямат постоянна работа, а издържат дъщеря във Варна.

Двамата разкриха рецептата за поддържане на страстта в брака им толкова дълго време. Оказва се, че те се карат постоянно и така пламъкът в отношенията им оцелява.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.