Седмичен хороскоп – 21-27.11.2016 г. (II част)

0
274

Не си позволявайте да изливате негативните емоции върху хората, които обичате

Първата част можете да прочетете ТУК.

Изключително точният седмичен хороскоп разкрива какво ви е подготвила настоящата седмица.
Докато за едни тя ще е изпълнена със събития и промени, то на други ще се наложи да се огледат внимателно в работата си.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци:

РАК
Вашият седмичен хороскоп ви съветва да се вземете сериозно в ръце и да не си позволявате да насочвате негативните емоции към хората, които ви обичат.



седмичен хороскоп
Не си позволявайте да изливате негативните емоции върху хората, които обичате

Не забравяйте, че при напрегнати отношения можете много лесно да разбиете семейството си, но трудно ще успеете да нормализирате нещата. Отделете малко повече време за себе си и собствените ви нужди.

ЛЪВ
В периода от 23 до 26 ноември следете внимателно случващото се на работното ви място. Вашият седмичен хороскоп вещае, че в това време ще получите шанс за издигане в служебен план. Ако сте уверени в себе си, несъмнено ще успеете. Към края на седмицата в живота ви изненадващо ще се появи стар приятел, с когото ще ви е много приятно да се срещнете. Уикенда посветете на себе си и си дайте време за релакс.

ДЕВА
Не е изключено още в началото на седмицата да бъдете притиснати от неотложни домашни дела. Не се колебайте да потърсите помощта на приятелите си. Избягвайте да влизате в спорове на работното си място. Използвайте почивните дни за срещи с приятели, пише drugitenovini.com.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.