Тези зодии ще се сгодят до края на годината

0
293

Не се притеснявайте да пристъпите към тази важна крачка. Очаква ви невероятно бъдеще

Астролозите разкриха кои са късметлийските зодии, които ще се сгодят в оставащите до края на годината дни.

Безспорно мечтата на почти всяка жена е да открие своя принц, с когото да вдигнат приказна сватба и да заживеят щастливо.
За някои от вас тази мечта ще стане реалност и в дните до края на годината ще се сгодят. Несъмнено това е първата крачка към приказната сватба, за която мечтаете.

Помислете си обаче добре дали сте готови за тази толкова сериозна стъпка в живота. Понякога редица неща се оказват сериозна пречка за мнозина да се сгодят, а друг път пък смятате, че все още не е дошло времето.

зодии
Не се притеснявайте да пристъпите към тази важна крачка. Очаква ви невероятно бъдеще

Оставащите дни до края на годината се оказват изключително подходящи за създаването на ново семейство за следните зодиакални знаци:



ОВЕН
Несъмнено между вас и половинката ви има изблици на гняв, но без тях не може да се поддържа жив огънят на любовта.
На моменти доверието ви е напълно изчерпано, а друг път е здраво като скала. Трябва да сте наясно, че проблемите са породени от несигурността ви, а не от качествата на партньора. Ако точно сега предприемете важната крачка и се сгодите ви очаква невероятно бъдеще.

СТРЕЛЕЦ
При се, че често проблемите ви идват в повече, връзката ви е като истинска приказка, на която мнозина могат да завидят. Ако имате достатъчно търпение ще успеете да напаснете характерите си. Любовта ви е изключително чиста и здрава, така че не се притеснявайте да се сгодите.

РИБИ
За вас краят на годината носи много красиви моменти. Дори и да не ви се вярва именно 2016 ще е годината, в която ще кажете „Да” на своя избраник.
Трудностите, през които сте преминали заедно са ви направили двойката, която сте в момента, пише dcnews.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.