Ето с какво ще ви изненада декември (III част)

0
304

Всичко, с което се захванете през този месец ще се увенчае с успех

Втората част можете да прочетете ТУК.

Само след броени дни ще влезем във владението на декември.

Ако и вие се питате какво ще ви поднесе новият месец, то можете спокойно да се доверите на този изключително бърз и лесен тест. За да разберете какви изненади ви е подготвил декември, трябва просто да спрете избора си на един от шестте камъка на картинката и да прочетете характеристиката, отговаряща на номера му.

Безспорно декември е месецът, наситен с най-много поводи за уютни семейни сбирки – Бъдни вечер, Коледа и Нова година.



декември
Всичко, с което се захванете през този месец ще се увенчае с успех

Ето какво ще ви донесе декември:

Камък №5
Петият поред камък е тюркоаз. Ако погледът ви е бил привлечен от него, това означава, че сте човек, който винаги държи ума си отворен. Дори и в спор, вие винаги сте в състояние да разберете аргументите на противника, което ви дава възможността да огледате всяка една ситуация от всички възможни ъгли.
Разбирате се перфектно с децата, а животните ви разбират само от поглед. За вас следващият месец ще бъде изпълнен с много положителни емоции.

Камък №6
Последният камък се нарича далматин. Изборът ви издава, че сте изключително весели, оптимистични и любящи хора. За вас на първо място стоят животът и забавленията. Декември е изключително благоприятен за предприемането на стъпките, които сте начертали отдавна. Всичко, с което се захванете през този месец ще се увенчае с успех, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.