Ето какво вещае последното пророчество на Джуна: Ще се изненадате!

0
499

Джуна е направила последно пророчество, малко преди да напусне този свят

Джуна е споделила нещо невероятно з нашето бъдеще. Феноменът си отиде завинаги през 2015 година, но това, което е предсказала важи с пълна сила и сега. Руската пророчица позна разпадането на съветският съюз, а това, което е казвала приживе се сбъдва.

Тя е направила невероятно точна прогноза и за съдбата на народите по света и за случващото се в нашите дни.

Джуна е с уникално пророчество преди края си
Джуна е с уникално пророчество преди края си

Пред руска медия, малко преди да си отиде, Джуна казала, че Русия я очакват по-добри дни.

Според думите на лечителката, кризата, които претърпяла страната й заради санкциите на Запада, щели да отминат и тогава ще настъпят по-добри дни за нея.Според нейните съвети сега съвременниците ни били длъжни да проумеят следните неща.

А те са, че парите и материалното не са толкова важни, колкото духовността, добротата и честността. Това рано или късно ще се проумее от всеки жител на планетата.

„Обичайте се и си прощавайте. Това е истината, заради която човек си заслужава да живее. Простете си, не изпитвайте в сърцата си злоба и завист. Това само ще ви направи много щастливи, успешни и много богати”, съветвал световноизвестният феномен.

Приживе Джуна винаги е казвала, че трябва да обърнем повече внимание на тези ценности, отколкото на парите, властта и заробването на човечеството, по един или друг начин.

Въпросът, който вълнува човечеството е ще има ли трета световна война и глобална катастрофа.

Според гадателката през 2017 година до подобни ексцесии няма да се случат. В едно от последното си интервю лечителката говори за отношенията между Русия и Америка.

За руската пророчица Джуна едната е страната на духа, а другата- на материалното и комерсиалното.

На жителите на Донбас и на Украйна изобщо няма да им е лесно и през следващата година изобщо няма да им е лесно. Конфликтите там ще продължават с пълна сила.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.