Кака Лили разби Кака Лара с истината за нея!

0
368

Кака Лили разкри нещо, което злепостави тотално Кака Лара!

Двете каки на българската телевизия очевидно все още имат неизяснен конфликт, въпреки общото им участие във „ВИП Брадър 2016“. Така можем да си обясним думите на Кака Лили по адрес на Кака Лара в „На кафе“.

Оказва се, че звездата от „Милион и едно желания“ е взела работата на по-възрастната си колежка. Това се е случило преди 11 години, с което на практика Лили Вучкова се е пенсионирала в телевизията.

Кака Лили е водеща на „Всички пред екрана“ по БНТ, когато Лара Златарева й взима мястото под носа. Първата остава жестоко обидена, защото при нея никой не дошъл даже да я уведоми защо я уволняват.

Кака Лили злепостави Кака Лара
Кака Лили злепостави Кака Лара

Истината, която Лили сподели, дори поставя Лара в още по-неприятна светлина. Втората е била много близка приятелка с дъщерята на директорката на БНТ и именно така е успяла да се домогне до мястото в предаването.



„Тогава Юлияна Пръмова беше начело на телевизията. Лара беше приятелка с дъщеря й и това се знаеше.“ – сподели Кака Лили пред Гала и коментаторите.

Така за зрителите стана ясно, че Лазара не е само онази усмихната персона, която виждаме пред екрана. Всъщност за нея се говори от години, че не се спира пред нищо и никого, докато не постигне целта си.

„Лара даже ме гонеше из коридорите тогава и ми казваше „Лили, Лили, чакай да ти обясня“. Аз й казах, че не искам обяснения и че едни ден и с нея ще постъпят по същия начин, както и стана после.“ – разказа Лили Вучкова.

Заради тази случка двете не са си говорили оттогава. Едва сега, когато се засякоха в къщата на „ВИП Брадър“, те започнаха пак да общуват.

Колкото и Лили да отрича, че още е в конфликт с Лара, действията й показват друго. Тя не се появи на вечерята на „интелектуалците“, проведена няколко дни след шоуто. На нея присъстваше именно другата Кака.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.