Краят дойде: Прошката на Миро разплака Галка!

0
380

Миро и Галка от „Каризма“ най-накрая заровиха томахавката!

Едни от любимците на цяло едно поколение българи – Миро Костадинов и Галя Курдова, се помириха. Това стана след близо 5-годишен конфликт.

Певецът пръв посегнал към подновяването на дружбата им. Това се случило по повод сватбата му, където поканил Галка.

Бившата певица останала изненадана и смаяна, че Миро я иска до него в най-важния му ден. Тя дори се разплакала от умиление.

За нейна зла участ обаче точно в деня на сватбата Галя била възпрепятствана да дойде и не успяла да присъства на церемонията и тържеството.



Галка намери обратен път към Миро
Галка намери обратен път към Миро

Мирослав не се разсърдил, което значи, че най-вероятно е имала много уважителна причина да не пристигне на о. Корфу, където се проведе венчавката.

В крайна сметка това се оказало добър повод на двамата да подновят приятелството си. Оттогава те започнали пак да се чуват и комуникират в интернет.

Галя живее в Англия от няколко години. С певческата й кариера е свършено, защото там тя работи в казино и няма нищо общо с музиката.

Говори се, че конфликтът й с Миро започнал по нейна вина. Бившата блондинка непрестанно взимала заеми от него, докато един ден не заминала за Острова, без да му върне нито лев.

Предполага се, че именно парите на Каризмата са й позволили да спести достатъчно, за да емигрира.

Тези твърдения се затвърждават и от разкритията на рапъра Dee наскоро. Той сподели във „Фермата“, че е подготвял общо парче с Галка, но изведнъж тя изтеглила всички пари, дошли от инвеститори, и повече не я видял.

Миро обаче вече започнал коренно да променя мирогледа си. След като се оженил, той осъзнал, че има по-важни неща от парите. Затова решил да прости на Галя.

Припомняме, че двамата бяха дует в продължение на 8 години. „Каризма“ беше сред най-хитовите групи у нас. Впоследствие всеки тръгна по пътя на самостоятелен изпълнител, но мъжката половина от дуета се оказа доста по-успешна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.