Вкусен аламинут: Така се прави френски тост за нула време! (разкошна закуска)

0
619

Този френски тост е перфектната закуска, не е за изпускане

Предлагаме ви рецептата за френски тост, който се прави за нула време, а става невероятно вкусен. Едва ли има по-апетитна закуска от него, а и е едно разнообразие от обичайното ни и леко сиво ежедневие.

френски тост
Много бързо, много лесно, много вкусно – френски тост за закуска

Трябват ни един бял хляб за тост, 200 грама кашкавал, едно бурканче със сладко, галета, две яйца, 200 грама прясно мляко, масло.

Първо трябва да изрежем краищата на всяка от филийките, а после да минем меката им част с една точилка. Във всяко парче от хляба след това поставете по една лъжичка сладко и малко кашкавал.

После ги завийте хубаво във формата на рула и ги потопете в яйцата, които вече сте разбили с млякото. Накрая ги оваляйте хубаво и в галетата, а после ги пуснете в загрятия вече тиган на котлона, за да се запържат до златист цвят.



Готовите вече френски тостове ги поръсете ако желаете с пудра захар и ги поднесете за сутрешна или следобедна закуска заедно с чаша прясно мляко, а може и с прясно изцеден фреш от портокал или някакъв друг плод.

Този френски тост става наистина удивително вкусен, а и е доста различен и разнообразен от повечето видове закуски, които правим редовно в домовете си. Децата ги обожават и буквално ги унищожават за броени минутки.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.