Андреа за любовта с Кубрат: Близките ни са вдигнали ръце от нас!

0
434

Андреа рзкри, че се чувства доста изтормозена от своите близки по отношение на една единствена тема!

Фолк фурията и бивша пайнерка Андреа разби надеждите на мнозина да я видят скоро омъжена и с деца. Тя разкри в „Събуди се“, че трябва да се почувства готова за тази стъпка, а може би още не е.

„Близките ни с Кубрат са вдигнали ръце от нас. Вече даже не питат кога ще го направим.“ – сподели русокосата певица по Нова ТВ.

Андреа и Кобрата са в любовни взаимоотношения от цели 9 години. За това време те така и не направиха тази голяма крачка в живота си. Нямат дори годеж, което е странно.

Андреа и Кубрат още отлагат децата и брака
Андреа и Кубрат още отлагат децата и брака

Кубрат Пулев наскоро призна, че иска да има вече деца. Дали фолк дивата го спира, остава да гадаем.



Любовта между двамата пламва съвсем случайно, когато са на заведение. Тогава Кобрата още е в ЦСКА и не е толкова популярен.

Първоначално Андреа изобщо не е знаела, че той е боксьор. Узнала чак впоследствие, когато вече са били двойка, научи Topactualno.com.

Боксьорът е на 36 г. и по всичко личи, че му е вече време да се задоми. Той бе обещал, че ще го направи, ако победи Владимир Кличко, но не успя да го стори.

Половинката му е по-млада от него с цели 7 години. Андреа още няма дори 30 г., което означава, че повече може да си позволи да стои без деца.

В крайна сметка обаче фолк дивата призна чистосърдечно, че е влюбена безумно в спортиста и вижда с него своето бъдеще. Тя е убедена, че един ден ще има семейство с боксьора, колкото и време да отнеме това.

Професията и на двамата е такава, че е трудно да създадат семеен уют. Кубрат Пулев постоянно се лута между България и Германия. Красивата Андреа също често излиза в чужбина, а през останалото време обикаля родината си по участия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.