Мартин Карбовски: Калин Терзийски ме предаде!

0
761

Мартин Карбовски направи невероятно разкритие!

Писателят Мартин Карбовски е имал немалко приятелства през годините, но едно от тях е особено интересно. То е с колегата му Калин Терзийски, научи Topactualno.com.

Тримата с братът на Калин – Светослав, са били почти неразделни през студентските си години. Впоследствие обаче се случва нещо, което прави тройката двойка.

Отношението на Мартин Карбовски към Калин Терзийски се променя след една публикация на втория в жълт вестник. Това разочаровало много журналиста, изявяващ се в момента в Би Ти Ви.

Мартин Карбовски е бил предаден от Калин Терзийски
Мартин Карбовски е бил предаден от Калин Терзийски

„Веднъж Калин написа статия в жълт вестник и аз му казах „Пич, защо го направи?“. То ми вика „Платиха ми 50 лв.“. Казах му „Ок, разбирам те, но не го прави повече“.“ – разкри Мартин Карбовски в „Търси се“.



Не стана много ясно дали Терзийски е писал жълта статия точно за журналиста, но това най-вероятно е така. Затова е обяснимо вторият да се обиди.

Двамата все пак се сдобрили след това, но с приятелството им вече не било същото. Вече се събирали само да пийнат по чашка, тъй като са любители на алкохола.

Мартин Карбовски се оказва само една идея след Калин Терзийски по отношение на пиенето. Тв водещият изключително често употребявал концентрат в свободното си време и това била най-голямата му слабост.

Другата е свързана с жените. Мартин е имал твърде много бройки през живота си, но само веднъж е встъпвал официално в брак. Това е станало преди 20 години и е продължило едва за година.

„И до днес уважавам бившата си съпруга. Тя остана в живота ми.“ – сподели Карбовски.

Той има дете, за което се грижи и което го радва. Синът му Марк вече е на 10 г., но журналистът не обича да го намесва в публичното пространство.

Телевизионерът твърди, че не желае да търси мащеха за детето си. Той е категоричен, че повече няма да се ожени. В това число е и песимист относно намирането на голямата си любов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.